Informatie

Normaal gesproken zijn de kerkdiensten van onze gemeente in de protestantse kerk in Beuningen, afwisselend om 09.30 en 11.00 uur. Hoe laat de kerkdienst is, kunt u via de agenda vinden. 

Via de contactpagina kunt u contact opnemen met verschillende mensen uit onze kerkelijke organisatie. Mocht de persoon die u zoekt er niet bij zijn, dan kunt u het algemene contact formulier gebruiken.

Informatie zoals telefoonnummer, adres, bankrekeningnummers, etc kunt u op deze pagina vinden.

En voor het diensten- en vergaderrooster: klik hier.

Er is een speciaal boekje gemaakt met daarin meer informatie over de jeugd- en tienerclub. Dat boekje kunt u hier downloaden.

Foto albums

Wist u dat we ook fotoalbums op de website hebben? Daar kunt u foto's bekijken van verschillende activiteiten. Kijk hier.

 

Kerkenraad

Kerkenraad

De verantwoordelijkheid en het bestuur van de gemeente berust bij de kerkenraad. De kerkenraad wordt gevormd door alle ambtsdragers, dat wil zeggen leden van de kerk die bevestigd zijn in het ambt van predikant, pastoraal ouderling, jeugdouderling, ouderling eredienst, ouderling communicatie & dienstverlening, ouderling kerkrentmeester, diaken of ouderling met een bijzondere opdracht als voorzitter en scriba. Dit betekent dat iedere ouderling een eigen werkveld heeft binnen de kerkelijke gemeente.
De kerkenraad vergadert 7 keer per jaar. De vergaderingen worden voorbereid door het moderamen. Het moderamen is het dagelijks bestuur van de kerkenraad en wordt gevormd door de voorzitter van de kerkenraad, de scriba, de predikant, de voorzitter van de kerkrentmeesters en de voorzitter van de diaconie.

Agenda

zo juni 24 @09:30 -
Kerkdienst 09:30
zo juli 01 @11:00 -
Kerkdienst 11.00
zo juli 08 @09:30 -
Kerkdienst 09:30
zo juli 15 @11:00 -
Kerkdienst 11.00
zo juli 22 @09:30 -
Kerkdienst 09:30
zo aug 05 @09:30 -
Kerkdienst 09:30

Download mailnieuws

klik hier

En via deze link gaat u naar het overzicht van alle downloads.