Kerkgebouw Beuningen

De kerk in Beuningen en Winssen, ontmoetingsruimte en de serrekamer  zijn in principe elke dag te huur, behalve op zondag en de christelijke feestdagen. De kerk is dan namelijk in gebruik voor de kerkdiensten.

Bij de laatste verbouwing, is de kerk ook geschikt gemaakt voor multifunctioneel gebruik. De kerkzaal is door de goede akoestiek uitstekend geschikt voor klassieke muziek, in het bijzonder voor kleinschalige instrumentale en vocale uitvoeringen.

Het kerkgebouw in Beuningen beschikt over centrale verwarming. Voorts over moderne toiletruimten, een invalidentoilet, een garderobe en een keuken.

Behalve de kerkzaal zijn nog twee zalen te huur: de ontmoetingsruimte en de serrekamer. De keuken is alleen te huur in combinatie met een van de andere zalen.

Serrekamer

De serrekamer kan gebruikt in combinatie met één van de andere zalen, maar kan ook afzonderlijk worden gehuurd. De serrekamer is zeer geschikt als ontvangstkamer voor maximaal 20 personen of vergaderruimte voor ca. 8-12 personen.

Trouwlocatie kerkgebouw Winssen

Het kerkgebouw in Winssen is een klein kerkje wat een grote onderhoudsbeurt heeft gehad en is een geliefde trouwlocatie.

Tarieven en informatie

De tarieven voor het huren van een ruimte kunt u hier vinden.

Voor meer informatie verzoeken wij u vriendelijk het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Het College van Kerkrentmeesters.

zo nov 04 @11:00 -
zo nov 11 @10:00 -