Groeien

GROEIEN

Leven is gericht op groei. In de natuur kijken we elk jaar in de lente met verwondering naar het zaad dat in de aarde valt en uitgroeit tot een plant die bloeit en vrucht draagt. Ook mensen kunnen in hun leven groeien, bloeien en vrucht dragen. Met aandacht volgen we de groei van een kind tot een volwassen man of vrouw.

Klik hier om te downloaden.

Welkom bij een veelkleurige gemeente

Geloven geeft kleur aan je leven.
Het is zinvol.
Het geeft moed.
Maakt je open en stimuleert.
Dat ervaren we als leden van de protestantse kerk van Beuningen, Ewijk, Weurt en Winssen.

alt

We zijn een gemeenschap van mensen die midden in de wereld staan. Op een eigen manier.
Met een eigen beroep, eigen verantwoordelijkheden en een eigen visie.
Maar die elkaar vinden in een sterke verbondenheid.

Wat ons bindt?
De verhalen over Jezus en over het volk van God.
De kracht van die aloude wereldwijde gemeenschap van gelovigen.
Maar ook onze gezamenlijke opdracht: om er te zijn voor elkaar.
Om aandacht te hebben. Hulp te bieden. Onze verantwoordelijkheid te nemen.

Wekelijks kunnen we elkaar treffen in één van onze kerkgebouwen.
Om inspiratie op te doen. Elkaar te ontmoeten. En die veelkleurigheid te ervaren.
En tussendoor zijn er tal van activiteiten waarmee we ons geloof vorm geven en uitdrukken.

Je bent welkom om deel uit te maken van die kring. Met je talenten, met je tekortkomingen.
Om zo met anderen te ervaren wat het leven zo kleurrijk maakt.

alt

zo sept 02 @09:30 -