Groeien

GROEIEN

Leven is gericht op groei. In de natuur kijken we elk jaar in de lente met verwondering naar het zaad dat in de aarde valt en uitgroeit tot een plant die bloeit en vrucht draagt. Ook mensen kunnen in hun leven groeien, bloeien en vrucht dragen. Met aandacht volgen we de groei van een kind tot een volwassen man of vrouw.

Klik hier om te downloaden.

Evenementenkalender

Vorige maand Vorige week Volgende week Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Evenementen voor de week :
13 Januari 2019 - 19 Januari 2019
13 Januari