Informatie

Normaal gesproken zijn de kerkdiensten van onze gemeente in de protestantse kerk in Beuningen, afwisselend om 09.30 en 11.00 uur. Hoe laat de kerkdienst is, kunt u via de agenda vinden. 

Via de contactpagina kunt u contact opnemen met verschillende mensen uit onze kerkelijke organisatie. Mocht de persoon die u zoekt er niet bij zijn, dan kunt u het algemene contact formulier gebruiken.

Informatie zoals telefoonnummer, adres, bankrekeningnummers, etc kunt u op deze pagina vinden.

En voor het diensten- en vergaderrooster: klik hier.

Er is een speciaal boekje gemaakt met daarin meer informatie over de jeugd- en tienerclub. Dat boekje kunt u hier downloaden.

Groeien

GROEIEN 

Leven is gericht op groei. In de natuur kijken we elk jaar in de lente met verwondering naar het zaad dat in de aarde valt en uitgroeit tot een plant die bloeit en vrucht draagt. Ook mensen kunnen in hun leven groeien, bloeien en vrucht dragen. Met aandacht volgen we de groei van een kind tot een volwassen man of vrouw.

 

Klik hier om te downloaden.

Oliebollen bestellen

Is je eigen verlangen naar oliebollen om te zetten naar steun voor anderen?
(Oftewel oliebollen bakken voor de minima.)

Dit jaar bakken we weer oliebollen op maandag 31 december!!!

De opbrengst van de oliebollen is net als voorgaande jaren bestemd voor de kerstpakketten voor de minima. Vorig jaar was de opbrengst duizend euro. We hopen weer op zo'n goed resultaat.

De oliebollen kunt u via dit formulier bestellen. Wij zorgen er dan voor dat de oliebollen op maandag 31 december op het door u aangegeven tijdstip voor u klaar liggen in de ontmoetingsruimte van de protestantse kerk, Kerkplein 7, Beuningen.

De organisatie van: ‘Oliebollen bakken voor de minima.’

Freedom is a state of mind

Bezoek van Idea aan de TBS-kliniek in Zeeland

Zondag vertrok de 16+ groep van Idea Beuningen naar de TBS-kliniek in Zeeland om een bezoek te brengen in het kader van hun thema ‘Vrijheid’. In Zeeland wonen 88 mannelijke Tbs-gevangenen. Hoe dichter we in de buurt kwamen van de hoge ijzeren hekken met prikkeldraad, hoe zenuwachtiger we werden. Al onze eigendommen, op een gitaar en een trommel na, moesten in de auto achtergelaten worden en bij binnenkomst werden we nogmaals gecontroleerd via detectiepoortjes. Zo kreeg je bijna de indruk dat je zelf een grote misdaad op je geweten had. Gelukkig stond achter de detectiepoortjes het gemoedelijke en vriendelijk gezicht van Pastor Quang. Hij had dit bezoek voor ons geregeld en we liepen achter hem aan naar een ontmoetingszaaltje. Daar zouden we met twee gevangenen mogen praten, Bert en Nico (namen zijn gefingeerd).

Lees meer: Freedom is a state of...

Onderhoud website

Inrichting website

Vind u ook dat onze website wel eens wat meer up-to-date mag zijn. Dat de website wat opgevrolijkt kan worden??????
Dit is uw kans. Ik ben op zoek naar mensen die mee willen denken in een groepje over de inrichting van de website. Hoe vaak we bij elkaar komen? In het begin zal dat wat vaker zijn; als de website eenmaal is opgefrist, kan de frequentie omlaag.  Maar dat hangt ook van u af.
Stuurt u even een berichtje naar de webmaster (met als onderwerp "inrichting website") via deze link.. Ik neem dan contact met u op.

En wilt u actief meehelpen met het onderhouden van de website? Graag!!
Enige handigheid met computerprogramma's en programmeren is wel makkelijk, bij voorkeur HTML en/of Joomla. Ook dit kunt u mij laten weten via deze link. Vermeld bij het onderwerp "onderhouden website".

 

Met vriendelijke groet, 
Arnold.

 

Agenda

zo dec 23 @09:30 -
Kerkdienst 09:30
ma dec 24 @21:00 -
Kerstnachtdienst
di dec 25 @10:00 -
Kerstmorgendienst
zo dec 30 @11:00 -
Ochtendgebedsdienst 11.00
zo jan 06 @10:00 -
Kerkdienst 10:00 (Afscheid ds. C.W. v.d. Berg)
zo jan 13 @11:00 -
Kerkdienst 11.00

Download mailnieuws

klik hier

En via deze link gaat u naar het overzicht van alle downloads.