Trouwen

hier komen foto's van interview van kerken in Leur en Batenburg die als een slideshow wisselen.

Activiteitenprogramma

Overlijden

Een predikant kan bij het overlijden van een dierbare een belangrijke rol spelen. Dat kan door in een uitvaartdienst woorden van steun te geven aan de gevoelens van de familie, maar ook door in persoonlijke contacten te helpen bij de verwerking van het verdriet. Wanneer iemand overlijdt, hoeft er niet per definitie een dienst in de kerk plaats te vinden. Een dienst in het crematorium of een aula is ook mogelijk. De Protestantse gemeenten van Midden hebben zelf drie begraafplaatsen in beheer: één bij de kerk van Bergharen, één begraafplaats tegenover de Protestantse kerk van Horssen, en één begraafplaats naast de Rooms-Katholieke begraafplaats in Druten. Voor vragen met betrekking tot de kosten voor een uitvaartdienst en/of een graf kunt u terecht bij de leden van de colleges van kerkrentmeesters. Voor inhoudelijke vragen rondom overlijden belt u met de predikant.

do nov 29 @ 7:00PM -
Adventsvesper (Mamre Druten)
zo dec 02 @ 9:30AM -
zo dec 02 @11:00AM -