Activiteitenprogramma

Download het Kerkblad

Vreugde en Verdriet

De kerk heeft van het begin af aan een belangrijke rol gespeeld op de grenzen van een mensenleven: bij de geboorte van een kind en bij het overlijden van een geliefde. Ook bij het inzegenen en zegenen van relaties speelde en speelt de kerk een rol. En dan zijn er nog de andere momenten waarop vreugde of verdriet komen overdrijven en mensen behoefte hebben aan een moment van bezinning,  een zegenbede of het opdragen en bij God brengen van een geliefde. Vooral die momenten van vreugde of verdriet heeft de kerk woorden en gebruiken die kunnen helpen om verdriet en dankbaarheid een plek te geven. Daarin willen we op onze manier, met onze traditie, naast mensen staan. Dat doen we in het bijzonder op de volgende momenten: bij de doop, bij het vragen van een zegen over een relatie, bij het overlijden van een geliefde.

Het is voor het actueel houden van het ledenbestand van belang dat u de kerk bij een aanpassing van één van deze zaken op de hoogte brengt. Berichten hieromtrent kunt u doorgeven aan: (link naar de contactadressen)

zo jan 27 @ 9:30AM -
zo jan 27 @10:00AM -
Oecumenische dienst Druten
zo jan 27 @11:00AM -
zo feb 03 @ 9:30AM -
zo feb 03 @11:00AM -
zo feb 03 @11:00AM -
zo feb 10 @ 9:30AM -
zo feb 10 @ 9:30AM -
za feb 16 @ 8:00PM -
Musical Esther Wijchen
zo feb 17 @ 9:30AM -
Copyright © 2019 Streekgemeente Maas en Waal. Alle rechten voorbehouden.