Druten

Voor informatie, een gesprek of een afspraak om op een ander tijdstip verder te praten, kunt U contact opnemen met een ouderling pastoraat.
Als daar aanleiding toe is, bijvoorbeeld wanneer U dringend behoefte hebt aan professionele geestelijke bijstand kunt u natuurlijk direct contact opnemen met de predikant. De predikant vormt samen met de ouderlingen pastoraat het pastorale team. Voor de functie ouderling-pastoraat is momenteel een vacature.
Een aantal zaken is standaard geregeld zoals een kennismakingsbezoek aan nieuw ingekomenen waarbij ondermeer informatie over onze gemeente wordt verstrekt.
Ook bezoek aan 75-plussers (die daar prijs op stellen) door een lid van de ouderen bezoekgroep is geregeld.
U wordt dringend verzocht om alle andere zaken als ziekenhuisopname, ziekte en andere situaties waarbij bezoek gewenst is kenbaar te maken bij de predikant of een ouderling. Ook wanneer U in uw directe omgeving situatie’s waarneemt waar volgens U bezoek gewenst is aarzel dan niet dit door te geven.

Voor de bezorging van het kerkblad kunt U contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

do nov 29 @ 7:00PM -
Adventsvesper (Mamre Druten)
zo dec 02 @ 9:30AM -
zo dec 02 @11:00AM -