Activiteitenprogramma

Download het Kerkblad

Druten

Voor informatie, een gesprek of een afspraak om op een ander tijdstip verder te praten, kunt U contact opnemen met een ouderling pastoraat.
Als daar aanleiding toe is, bijvoorbeeld wanneer U dringend behoefte hebt aan professionele geestelijke bijstand kunt u natuurlijk direct contact opnemen met de predikant. De predikant vormt samen met de ouderlingen pastoraat het pastorale team. Voor de functie ouderling-pastoraat is momenteel een vacature.
Een aantal zaken is standaard geregeld zoals een kennismakingsbezoek aan nieuw ingekomenen waarbij ondermeer informatie over onze gemeente wordt verstrekt.
Ook bezoek aan 75-plussers (die daar prijs op stellen) door een lid van de ouderen bezoekgroep is geregeld.
U wordt dringend verzocht om alle andere zaken als ziekenhuisopname, ziekte en andere situaties waarbij bezoek gewenst is kenbaar te maken bij de predikant of een ouderling. Ook wanneer U in uw directe omgeving situatie’s waarneemt waar volgens U bezoek gewenst is aarzel dan niet dit door te geven.

Voor de bezorging van het kerkblad kunt U contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zo mrt 03 @ 9:30AM -
zo mrt 03 @11:00AM -
zo mrt 10 @ 9:30AM -
zo mrt 10 @ 9:30AM -
wo mrt 13 @ 9:30PM -
Biddag gewas arbeid Horssen
zo mrt 17 @10:00AM -
Fusiedienst Rivierenland Oost - Druten
zo mrt 17 @11:00AM -
zo mrt 24 @ 9:30AM -
zo mrt 24 @ 9:30AM -
zo mrt 24 @11:00AM -
Copyright © 2019 Streekgemeente Maas en Waal. Alle rechten voorbehouden.