Activiteitenprogramma

Download het Kerkblad

Pastoraat

Druten

Voor informatie, een gesprek of een afspraak om op een ander tijdstip verder te praten, kunt U contact opnemen met een ouderling pastoraat.
Als daar aanleiding toe is, bijvoorbeeld wanneer U dringend behoefte hebt aan professionele geestelijke bijstand kunt u natuurlijk direct contact opnemen met de predikant. De predikant vormt samen met de ouderlingen pastoraat het pastorale team. Voor de functie ouderling-pastoraat is momenteel een vacature.
Een aantal zaken is standaard geregeld zoals een kennismakingsbezoek aan nieuw ingekomenen waarbij ondermeer informatie over onze gemeente wordt verstrekt.
Ook bezoek aan 75-plussers (die daar prijs op stellen) door een lid van de ouderen bezoekgroep is geregeld.
U wordt dringend verzocht om alle andere zaken als ziekenhuisopname, ziekte en andere situaties waarbij bezoek gewenst is kenbaar te maken bij de predikant of een ouderling. Ook wanneer U in uw directe omgeving situatie’s waarneemt waar volgens U bezoek gewenst is aarzel dan niet dit door te geven.

Voor de bezorging van het kerkblad kunt U contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verbinding

Samen zoeken naar sporen van God en geïnspireerd er gestalte aan geven door met elkaar een uitnodigend thuis te vormen.

 

Agenda

Geen evenementen
Copyright © 2019 Streekgemeente Maas en Waal. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.