Groeien

GROEIEN

Leven is gericht op groei. In de natuur kijken we elk jaar in de lente met verwondering naar het zaad dat in de aarde valt en uitgroeit tot een plant die bloeit en vrucht draagt. Ook mensen kunnen in hun leven groeien, bloeien en vrucht dragen. Met aandacht volgen we de groei van een kind tot een volwassen man of vrouw.

Klik hier om te downloaden.

Predikanten in de Streek

In de streekgemeente zijn drie predikantsplaatsen. Deze zijn momenteel als volgt bezet:

Ds. H. Fonteyn (tijdelijk); tel.: 06 14 23 05 79; e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (werkgebied regio Midden: Druten, Horssen, Bergharen)

Ds. C.W. van den Berg
tel. 024-844 6831
e-mail, (werkgebied regio Noordoost: Beuningen, Ewijk, Winssen)

De positie van predikant met als werkgebied regio Zuidoost: (Wijchen, Leur, Batenburg) is op dit moment vacant. Ds. Karin Spelt is daar interimpredikant

Ga naar de regio's voor meer gegevens

Download het Kerkblad

Download kerkblad