College van Kerkrentmeesters

Het College van Kerkrentmeesters is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de kerkelijke bezittingen. Ook de geldwerving t.b.v. de ondersteuning van de kerkelijke gemeente is een belangrijke taak van het college. Een groot deel van de geldelijke ondersteuning vanuit de gemeente vindt plaats via de vrijwillige bijdrage. Hiervoor wordt ieder jaar in de maand januari meegedaan aan de landelijke Actie Kerkbalans. Hoewel de hoogte van uw bijdrage geheel vrijwillig is, willen wij u er op attenderen dat er jaarlijks door de kerk wel een verplichte afdracht per gemeentelid moet worden gedaan naar de Landelijke Kerkelijke organisatie. Voor en tijdens de Actie Kerkbalans zorgen we voor uitgebreide informatie over de besteding van het geld.

Druten
Postbus 49 6650 AA Druten.
De bankrekeningen (voor alle bijdragen en losse giften) zijn:
Postbank nr. 817251
Rabobank nr. 11.27.12.754
S.K.G. nr. 69.96.42.590
Alle rekeningen zijn t.n.v. Protestantse Gemeente Druten.

Bergharen-Hernen
Correspondentieadres: Dick Jansen, Broekstraat 9, 6616 AB Hernen. Bankrekening (voor alle bijdragen en losse giften) is:
Rabobank nr. 121508358
t.n.v. Kerkvoogdij Prot. Gemeente Bergharen

Horssen
Bankrekeningen (voor alle bijdragen en losse giften) zijn:
Rabobank 123592445
Postbanknr 1442187