Predikanten in de Streek

In de streekgemeente zijn drie predikantsplaatsen. Deze zijn momenteel als volgt bezet:

Ds. A. van Esschoten, Dorpsstraat 80, 6617 AE Bergharen, tel: (regulier) 06 11920900; (dringend) 0487-785141. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (werkgebied regio Midden: Druten, Horssen, Bergharen)

Ds. C.W. van den Berg
tel. 024-844 6831

De positie van predikant met als werkgebied regio Zuidoost: (Wijchen, Leur, Batenburg) is op dit moment vacant.

Ga naar de regio's voor meer gegevens

Downloaden kerkblad

De oudere kerkblad kunt u hier downloaden.

Door wat technische problemen is het op  dit moment niet mogelijk om het kerkblad bij de site van de streekgemeente te downloaden.

Maar u kunt vanaf het startnummer 2016 tot nader bericht het kerkblad wel downloaden bij de regio Noordoost van de streekgemeente (hier).